Videókat gyártok a házi gyertya készítésről

Amellett, hogy a filmek és a sorozatok már régóta töretlen sikernek örvendenek, az internetes tartalommegosztó platformokra közzétett videók is sok embert érdekelnek. Legyen szó akár rövid videókról, vagy hosszú kisfilmekről, az emberek többségét bármi leköti, ami számukra érdekes témákat dolgoz fel. Én jó magam is tartalomgyártó vagyok, azonban nem a nagyközönségnek készítek videókat. Az én csatornámra szinte csak az talál rá, aki konkrétan ebben a témában érdekelt. Ez a téma pedig bizony nem más, mint a gyertya készítés.

Annak ellenére azonban, hogy nem milliós megtekintésekkel és nagy követőtáborral rendelkezem, hatalmas segítséget tudok nyújtani a célközönségemet jelentő pár száz embernek a videósorozatommal. A gyertya készítés már jó ideje a szenvedélyem és a hobbim, sőt, valamilyen szinten a munkám is.

Készítek videókat a gyártás teljes folyamatáról, külön a részfolyamatokról, és a gyertya készítés alapanyagai is megjelennek a csatornámon. Nem állok kapcsolatban semmilyen céggel és nem is szponzorál senki, azonban aki kicsit is jobban ismeri a munkásságom az tudja, hogy mindent a pipereporta.hu-ról szerzek be. Ez egy kézműves kozmetikai alapanyagokat árusító cég webáruháza. Egy fővárosban található üzlettel is rendelkeznek, azonban a weboldal segítségével országszerte bárki szert tehet termékeikre.

Én, mivel budapesti vagyok, sokszor ellátogatok az üzletbe is, hogy személyesen tudjak válogatni a termékek közül. Pályafutásom elején itt kaptam sok tanácsot is az épp dolgozó munkatárstól, hogy mit, hogyan lenne érdemes csinálni. Továbbá a webáruház is nagy segítség volt, hiszen linkelve van jó pár oldal, ahol rengeteg hasznos információt találhatsz a kézműves kozmetikumokról és elkészítésükről. Ezeket az információkat én pedig videós formában is próbálom átadni az érdekelteknek.

Az oldalon a “gyertya készítés alapanyagai” kategóriában mindent megtalál az ember, ami szükséges az otthoni gyertya készítéshez. A legfontosabb összetevő a viasz, ami a mécses alapjául szolgál, valamint a gyertyatégelyek és a kanócok is hasonlóan nélkülözhetetlenek. Ezután már csak a képzelet szab határt, hogy milyen színű és illatú gyertyákat szeretnél gyártani. Ehhez szintén megtalálsz mindent a webáruházban, hiszen több mint húsz különböző árnyalatú gyertyaszínező, valamint több mint száz különféle illatú illóolajat tartanak készleten.

Fontos továbbá azt is megemlíteni, hogy nem csak a gyertya készítés alapanyagai találhatóak meg a cégnél. Szappangyártáshoz, kencék és ajakbalzsamok készítéséhez, valamint fürdőbomba alkotáshoz is minden elérhető. Ez azonban még mindig egy tág leírás, hiszen én a mosó és tisztítószereimet is sokszor házilag készítem, és ezekhez is szintén megtalálható minden az oldalon.

A termékekhez nagyon jó áron juthatsz hozzá ennél a cégnél, a jó minőségük pedig vitathatatlan. Rengeteg árucikk állatkísérlet mentes procedúrával készült, illetve teljes mértékben bőrbarát termékekről van szó, ez pedig szintén nagy pozitívum.

Ha a kreativitásod adott és alkotó szellemű vagy, mindenképpen ajánlom, hogy ismerkedj meg a kézműves kozmetikumok világával és az otthoni elkészítésükkel. Kiindulópontként pedig a pipereporta.hu-val biztosan nem lőhetsz mellé.