Vajon miért néz ki minden színész haja tökéletesen?

Nagy filmrajongóként elmondható rólam, hogy széles körű tudásra tettem szert a celebvilágot illetően. Számtalan színészt követek a különböző közösségi média felületeken, ahogy rajtam kívül sok más rajongó is.

Az elmúlt évtizedekben a hírességek egyfajta felsőbbrendű kategóriába emelkedtek, és emberek hatalmas csoportjai néznek fel rájuk. Megfigyelhető, hogy általában azok a színészek rendelkeznek a legnépesebb rajongótáborral, akik a tehetségükön kívül valami mást is fel tudnak mutatni: vonzó külsőt. Én úgy gondolom, hogy hibátlan ember nem létezik – de akkor vajon miért néz ki minden színész haja tökéletesen?

Egy mesterfodrász ismerősöm egyszer beavatott egy titokba azokkal a vendégeivel kapcsolatban, akik Magyarországon hírességnek számítanak: sokuk hajának szépségéhez és egészségéhez a ricinusolaj hajpakolas járul hozzá, amit ő szokott ajánlani nekik. Állítása szerint a legjobb, ha a Humanity Áruház webshopjából szerezzük be ehhez a ricinusolajat.

Mint ahogy a Humanity Áruház termékleírásából megtudtam, ez egy sárgás, illetve zöldes színű folyadék számtalan jótékony hatással, és ez nemcsak a hajunkra vonatkozik. Igaz, a ricinusolaj serkenti a hajnövekedést, illetve megerősíti a hajszálakat, azonban emellett még rengeteg esetben hasznunkra válhat ez a szer a Humanity Áruház tippjei szerint . Például azt is írják, hogy ha túl sokat vagyunk talpon, és ez megviseli a lábainkat, ricinusolajjal kezelve orvosolható a probléma. Továbbá, ahogy a hajnövekedést, úgy a szempilláink és a szemöldökünk növekedését is beindíthatja egy ricinusolajos kezelés.

Aki lassan növekedő vagy kifejezetten vékonyszálú hajjal küzd, annak azt tudom javasolni, hogy keresse fel a Humanity Áruház webshopját, és rendeljen tőlük egy adag ricinusolajat. Felettébb szimpatikus volt számomra ez a cég, ugyanis én teljes mellszélességgel támogatom a környezetvédelmet, a Humanity Áruház pedig egy környezetbarát vállalat, amely ráadásul minőségi, ellenőrzött termékeket értékesít. A beszállítóik hazai, illetve európai uniós cégek, így biztosak lehetünk abban, hogy magas színvonalú árut kapunk kézhez.

Ha alaposabban tanulmányozzuk a ricinusolaj termékleírását a Humanity Áruház webshopjában, láthatjuk, hogy az oldal felhasználási útmutatóval is ellátja az érdeklődőket és a vásárlókat. Amennyiben hajnövesztési céllal szeretnénk alkalmazni a készítményt, a leírás értelmében nem lesz nehéz dolgunk. Nem kell mást tennünk, csak felmelegíteni egy adagot a natúr készítményből, majd éjszakára bedörzsölni vele a hajtöveinket, reggel pedig hajat mosni.

A Humanity Tudástár (ez a Humanity Áruház egyik aloldala) postjaiból megtudtam, hogy a ricinusolajat lehet önmagában is használni, de akár hajpakolást is lehet belőle készíteni házilag. Én is elkészítettem a házi ricinusolaj hajpakolást, amelyhez a receptet a már említett oldalon találtam. A Humanity Tudástár egyébként nemcsak ricinusolaj hajpakolas készítéséhez nyújt segítséget, hanem nagyon sok egyéb receptet, praktikát és információt tartalmaz.

A Humanity Áruházat nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, és nemcsak a ricinusolaj-vásárlás tekintetében. Ez egy környezettudatos cég, amely igencsak széles körű kínálattal rendelkezik. Rendelhetünk például természetes illóolajokat, kozmetikumok készítéséhez szükséges alapokat, vagy éppen vitaminokat és étrendkiegészítőket is. Mindezt abban a tudatban tehetjük, hogy a kiszállított termékek csomagolása csak csökkentette mértékben tartalmaz műanyagot, ezáltal a Humanity Áruház környezettudatos választássá válik.

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hogy próbálja ki a ricinusolaj hajpakolást. Ez egy természetes és hatékony mód hajunk szépségének visszaállítására és megőrzésére, ráadásul nem is kell mást tennünk, mint a Humanity Áruház webshopjából beszerezni egy üvegcse ricinusolajat, és már kezdődhet is a kezelés!