Sorozat adta a póló ötletet

A téli időszakban, mit is tudna csinálni az ember, minthogy elkezd valamilyen filmet vagy éppen sorozatot nézni. A bekucorodás időszaka, ez időtájt lehet belekezdeni egy nagyobb lélegzetvételű sorozat megnézésébe, amely végére biztosan a zimankó elmúltával ér az ember. Jó úgy hazaérni, hogy alig várjuk, hogy még egy részt meg tudjunk nézni a kedvenc sorozatunkból. Talán kissé függővé is lehet válni, hogy ha nem figyel kellőképpen oda az ember. De annyira szórakoztatóak tudnak lenni ezen kis sorozatok, szinte együtt él a főszereplőkkel az ember nem is csoda, hogy nagyon népszerűek tudnak lenni.

Arra gondoltam, hogy otthoni sorozatnézős pólót fogok valahogyan szerezni. De ez nem egy egyszerű póló lenne, amit bárhol beszerzem és csak annyi a különlegessége, hogy abban vagyok, amikor nézem a sorozatokat, hanem valami ténylegesen egyedi. Jó kis feliratokkal, esetleg olyan sorozatbeli idézetekkel, képekkel, amiket megkedveltem az idők folyamán, ahogy néztem azokat. Tehát ehhez kerestem egy céget, akik meg tudják nekem valósítani azt a vágyamat, hogy egy teljesen egyedi pólóban lehessek, ami csak az enyém és nincs még egy hozzá hasonló. Egy igen profi és a kihívásokra nyitott céget kerestem, és az internet adta lehetőségnek hála meg is találtam őket, a lolmarkt.hu-t.

Az egyedi póló tervezéssel is foglalkozó csapat már rögtön szimpatikus lett pár kattintás után, hiszen látszott már a honlaptérképük alapján is, hogy ők nem viccelnek, hogy ha egy különlegesebb pólóról van szó, ők nem csak beszélnek, hanem meg is csinálják a pólókat. Amint körül néztem a termékkínálatuk között, ott is számos remek ötletet találtam, hogy milyen is lehetne az én egyedi pólóm. Még jó, hogy kategóriákra van bontva a póló kínálatuk, melyeket nagyon könnyen meg lehet találni, és máris használhatóak azok az ötletek egy egyedi pólóhoz. Nem is volt kétség, hogy tőlük fogok rendelni. A cég kisujjában van az egyedi póló tervezés.

Gyorsan informálódtam is, hogy hogyan is működik náluk az a bizonyos egyedi póló tervezés. Hiszen ilyennel még nem próbálkoztam és mindenképpen olyan céget kerestem és amint ki is derült, hogy meg is találtam,- akik már jártasak- a póló tervezéseben, és nyomtatásban. Hiszen nem mindegy, hogy milyen technikával készül, de erre is megadják a választ a honlapjukon, annyi segítséget nyújtanak az érdeklődőnek, hogy egyfelől el tudja dönteni, hogy valójában mit szeretne, valamint még tanácsokkal is ellátják. A honlapon remek jól le van írva, hogy milyen technikák közül lehet választani, transzfer vagy szitanyomással készüljenek a minták, feliratok. Ami nagyon szimpatikus volt a cégben, hogy nem kertel, hiszen egyenesnek kell lenni, és nem szabad az érdeklődőt, későbbi vásárlót megtéveszteni, tehát már az elején tisztázták, hogy szöveg és minta alapján változik, tehát növekszik az ár. Remek minőségű pólókra nyomtatnak, nekem azzal sem kellett törődnöm, hiszen ezt is ők intézik. Tehát megterveztem leadtam a terveket, és vártam, de hát dehogy vártam, hiszen olyan hamar készen lett, a remek minőségű pólóm, hogy csak na. A honlapon feltüntetett 1 – 2 napot simán tartja a cég, ami nagyszerű tőlük. Azóta is a szuper minőségű pólómban nézem a kedvenc sorozatom, és azon gondolkodom, hogy még egy pólót készítetek a céggel, hiszen az első is remekül sikerült. A barátaimnak is ajánlom azóta a céget, hogy ha valamilyen alkalomra pólót szeretnének vásárolni.