Otthoni vendégfogadó hangulat – egy profi vendéglátós bázissal

A covid alatt rászoktunk a baráti közös mozizásokra!… És szeretjük. Mert a moziban nem lehet annyit csacsogni közben és nem is változatos a menü – nem úgy, mint nálunk. Azt eszünk, amit akarunk!

Természetesen az online estekkel indult az egész, amikor nem is lehetett volna moziba és sehová menni, de nem is találtunk tehát aztán vissza a “filmszínházkba”. Eleve már sorozatokat szeretünk inkább nézni együtt a barátainkkal, a népszerű streaming szolgáltatók műsorán, de ezek a nappalinkba szervezett alkalmak a kötetlenségük miatt eleve hangulatosabbak is, mint mondtam.

Főleg, mióta megtaláltuk a hunniakristaly.hu webshopot, ami egy éttermek felszerelésére kitalált profi kis sarka a magyar internetnek, de otthonra is vehetünk tőlük cuccokat! És nem is csak a “home line” menüjükből választva, de ott is vannak hangulatos dolgok. Nem csak étkező eszközök formájában akár, hanem dekorációs dolgokéban. Vannak náluk illatos viaszok, illat diffúzorok, vizes poharak és egyéb.

Ha a linkre rámentek, látni fogjátok, hogy egyetlen kategória milyen “végtelenséget” tár elénk, de az én kedvenceim például a FANCY HOME díszes rattan pálca és hasonló dolgok köre továbbra is! Mert úgy járatjuk csúcsra a dolgot itthon, hogy a miliőt, az atmoszférát is megteremtjük, aztán jön csak a kaja. Így tesznek az éttermek is, és ők is vesznek innen dekorációs dolgokat, nem csak ételfelszolgálásra és fogyasztásra kitalált, egyedi eszközöket. Megtaláltunk egy olyan frankó rendelős helyet, ami ellát hoteleket, kávézókat még nagyobb közétkezdéket is – hát persze, hogy van nekünk is minden náluk, de fogom ajánlani ezt a helyet vendéglős unokatesómnak.

Pontosabban, kíváncsi leszek, hogy ő például tud-e már rég a létezésükről? El tudom képzelni, hogy eleve vizes poharak és hasonlók körét mindenestül már rég tőlük rendelik, akár visszatérően, akár kizárólag. Mert sokan méltatják netes összefoglalókban a Hunnia Kristály által tartott minőséget, gyorsaságot, és pont azt, ami engem megfogott: a választékot, és hogy itt egy helyen van minden!

Vizes poharak esetén, hogy maradjak a linkkel illusztrált példámnál, 5 év pótlási garanciával is kecsegtethetnek, ha tőlük vesszük ezeket, ami szintén egy olyan körülmény, amiből látható, ők egy professzionális beszállító bármiféle vendégfogadóknak. Tetszik, hogy annyira összetett és mindenestül körüljárt, és a vevőknek így “átadott” világot, és az azt alakító világszemléletet hozzák el nekünk a weboldalukon, hogy egy-egy ilyen menüpont is olyan leírásokkal kezdődik, mely során bemutatják magának az üvegnek a történetét. Aztán, természetesen sok helyütt bemutatják az általuk forgalmazott termékmárkák történetét szintúgy, és a speciális tudnivalókat róluk. Várnak szinte bárkit az ügyfeleik közé, akinek konyhai eszközökre, és vevőtéri cuccokra van szüksége, legyen szó egy nappaliban tartott minőségi házibuliról, vagy egy luxushotel luxusétterméről. Ugye micsoda skálán tárul elénk ez a széles nagyvilág? Bárkit akarjunk bármilyen minőségében vendégül látni, a mi sajátságos szempontjaink szem előtt lesznek náluk tartva, és azoknak a szempontoknak megfelelő beszerzésben lehet részünk, a hunniakristaly.hu-ról.

Nem is tudom, micsoda szemléletformáláson és tapasztalatgyűjtésen kell átesni annak, aki tudni óhajtja ellátni egy kórházi étkeztetési egységeket az ő speciális igényeinek megfelelően, és bármelyik igazán kifinomult luxuséttermet is, egyszerre. Koktélbár és fagylaltozó, menza és food truck, tujátok mi kell ahhoz, hogy mindenhez legyen raktáron minden, a lehető legjobb helyről beszerezve? A múlt évezredben kezdett nagy múltú tevékenység kell hozzá! Ami a Hunniánál megvan, hosszú évtizedek alatt épült fel és ezt csillogtatják, kamatoztatják is. Ezért oly’ ismertek és népszerűek! Ezért gondolom, hogy egyszerre tökéletes választás az övék a vendéglátósok közül bármely ismerősömnek és nekem, az amatőr “buliszervizesnek”!