Online sorozatok és takarítóeszközök

Nem vagyok mostanában elragadtatva az új filmek és sorozatok felhozatalától. Ugyan szeretek online nézni valamit, de mégis azt érzem, nem készül annyi jó produkció. Ugyan szerencsére van itthon projektorunk, ami valamelyest hozza a mozi-élményt, a minőség nem állandó. De még mindig inkább itt, az otthonunk kényelmében nézzük meg ezeket a filmeket és sorozatokat, minthogy kiadjuk a pénzt egy-egy mozijegyért. Túl sokszor voltam sajnos mostanság úgy moziban, hogy szinte végigszenvedtem a filmet. Itthon pedig ha nagyon nem tetszik, csak kikapcsoljuk és kész. Nem szeretek már kockáztatni az ilyen dolgokkal. A kényelem iránti vágy nagyobb bennem, mint a kockázatkészség és a kíváncsiság.

Így filmekből is általában maradnak a nagy klasszikusok. Nem mondom, hogy mind újranézős, van, amit először látok, de mégis szívesebben nyúlunk ezekhez, mint a legújabb premierekhez. Készülnek manapság is jó filmek, de szerintem sokkal kevesebb, mint régebben. Vagy az is lehet, hogy az én ízlésem változott… Lényeg a lényeg, hogy nem erőltetjük a dolgokat. Szerintem valahol közösségi élmény is a filmnézés, sorozatozás, hiszen mindig jó, ha van kivel megbeszélni utána. Ezért szívesen hívunk át barátokat is egy-egy filmezős estén. Ilyenkor mindig készülünk rágcsával vagy valami különleges finomsággal, a vendégektől függ, hogy az édes vagy a sós vonalon indulunk el. Már csak egy, a mostaninál kényelmesebb kanapét kéne beszereznünk, és tökéletes lenne az összkép. Nem is gondolom, hogy ennél többre szükségünk lehet egy jó estéhez.

A baráti találkozókon mindig érdekes témák jönnek fel. Legutóbb a takarítógépekre terelődött a beszélgetés, gondolok itt például olyanokra, mint a Ráülős porszívó a nagy üzletekben. Korábban nem is gondolkodtam ezen, hogy ilyen gépeket honnan szereznek be az adott cégek, de mint kiderült, lehetőség van arra, hogy csak béreljék egy bizonyos időre ezeket a takarítóeszközöket. Mivel kifejezetten nagy berendezésről beszélünk minden esetben és bizony szakértelmet, tanulást is igényel mindnek a használata, szerintem ez egy szuper dolog. Ha egy nap cégem lesz, biztos vagyok benne, hogy én is így fogom megoldani a dolgokat! Ráadásul egy olyan profi weboldalt mutattak a barátaim, ami meggyőzött arról, hogy az adott cég tud valamit és érdemes hozzájuk fordulni. Ezért is gondoltam arra, hogy bemutatom őket, amennyire csak tudom egy blogposzt erejéig, mert szerintem megérdemlik, hogy minél többen megismerjék a nevüket és a szolgáltatásokkal együtt nyújtott termékeiket. A Greenway Kft. amellett kötelezte el magát ugyanis, hogy nem csak takarítóeszközöket bocsátanak az ügyfél rendelkezésére impozáns méretű gépparkjukból, hanem az oktatást és a felkészítést is fontos dolognak tartják, hiszen csak úgy lehet jó eredményeket elérni az eszközeikkel és “kimaxolni” a tudásukat. Amikor először néztem meg a weboldalt, arra gondoltam, hogy nem is tudtam, hogy ennyi különböző fajta gép van: Ráülős porszívó, olyan, ami tud polírozni is, aztán van ami nedves és száraz is… Bőven van miből válogatni, de ha nem értünk hozzá, akkor sem kell megijedni: a Greenway segíteni fog abban, hogy számunkra tényleg a Ráülős porszívó a legjobb választás, vagy sem. Ha bizonytalanok vagyunk tehát, de cégünkhöz mindenképpen szeretnénk beszerezni hasonló eszközöket, ne aggódjunk! A honlapon belül több elérhetősége is fel van tüntetve a Greenway csapatának, ezeken bátran kereshetjük őket a legkülönfélébb kérdéseinkkel. Bizony, én már elég jól kiismertem magam a weboldalon – ugyanis amíg beszélgettünk a többiekkel, végig nézegettem a site-ot, mert nagyon felkeltették a kíváncsiságomat ezek a gépek. Szóval ez is bőven benne volt abban, hogy arra jutottam, mindenképpen érdemes lehet írni itt róluk a blogon, hiszen sokféle ember téved ide, hátha valakinek jól jön majd az általam közzétett információ, hogy bizony ilyen is van, lehet takarítóeszközt bérelni.

Ráülős porszívó

Azért azt ne felejtsük el, hogy vannak kisgépek is – ezek egy “mezei”, háztartást vezető személynek is sokkal ismerősebbek lehetnek. Ezek a professzionális használatra kialakított eszközök kifejezetten nagy teljesítményűek. Nézzük például a porszívót: annak ellenére, hogy a zajkibocsátása kifejezetten alacsony, szívóhatása, ezáltal hatékonysága erős. Gondoljunk akár egy nagy terű, nyitott iroda takarítására – nagyon nem mindegy, milyen eszközzel vág bele a munkába a tisztaságért felelős kolléga! De a kisgépek között nem csak a porszívót találhatjuk meg: ott vannak a szintén nagyon hasznos kárpittisztító gépek is. Ezekkel kapcsolatban nekem például teljesen új információ volt, hogy lehet őket kemény felületeken is használni, de a Greenway honlapja szerint ez teljes mértékben lehetséges. A kárpit- és szőnyegtisztító gépek nagyon hasznosak, mert a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják például a kanapékból, székekből, és nem mellesleg a szőnyegekből. Aki látott már ilyen gépet, az tudja, hogy szinte öröm nézni, ahogyan a folyékony tisztítószer és a szívóerő elbánik a foltokkal és a nem látható piszokkal is. Végezetül pedig ott vannak a vízszívók és az egytárcsások, amelyek közül utóbbi többek között olyan funkciókat látnak el, mint a sikálás vagy polírozás, a vízszívók pedig vertikális felületeken (is) kiválóan fejtik ki hatásukat, mint csempe, vagy ablakok.