Minden, ami szükséges a filmplakát nyomtatáshoz

Ha azt mondom valakinek, hogy filmrajongó vagyok, akkor mindenki azt hiszi, hogy bármiből tudok tökéletesen idézni, éjjel-nappal filmeket nézek és az egyedüli étel az életemben a popcorn. Na meg persze én vagyok az első a jegyvásárlók között, aki a premier előtti vetítésre áll sorba – akár már előtte való éjjel letáborozva a jegypénztárhoz.

Ez így nem teljesen fedi a valóságot, sőt, semennyire, mivel engem inkább lenyűgöznek a filmplakátok és azokért rajongok. Gyűjtöm az eredeti példányokat, de néha kénytelen vagyok magamnak kinyomtatni őket, mivel horribilis áron adják az első nyomatokat. 

Alkalmanként belefutok egy-egy jó ajánlatba, de a nyomtatással rengeteget tudok spórolni, amit viszont később a valódi plakátokra fordíthatok. Teljes win-win szituáció.

De ehhez a leggazdaságosabb alapanyagokra, kellékekre van szükségem a nyomtatáshoz. És persze a végeredmény sem mindegy. Semennyi élvezeti értékkel nem bírna egy csíkosan és nem szín-hű nyomat.

Épp most is kinéztem egy 60-as évekbeli plakátot, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, mivel százezer forint feletti már a kikiáltási ára is. Szerencsémre egy jó felbontású képpel rendelkezem róla, így marad a már jól bevált nyomtatás, viszont ehhez most hiányzik pár dolog.

Ha nagyon művészien akarom megfogalmazni, akkor a vászon. Így a már jól megszokott webáruházam oldalának címét bepötyögöm a keresőbe, azaz a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir linket.

Egyből a Nyomtatóalkatrész cég papír Kánaánjában találom magam. Ezen az oldalon az összes fajta megtalálható. Ha pedig specifikusabban szeretnék keresni, akkor a lenyíló menü papír fülnél 3 alkategória közül is választhatok.

Az Egyéb fotópapírok között található a tintasugaras verzió , ahol fényes felületű, de többféle márka és kiszerelés közül válogathatunk.

A következő két kategória már márkákhoz kapcsolódnak, nevezetesen az Epsonhoz és HP-hez.

A HP által gyártott papírok között található lézernyomtatóhoz vagy tintasugaras készülékhez ajánlott csomag. 

Az Epson fülnél is megtalálhatjuk ugyanezeket az opciókat kiegészítve a plotter papírral.

Természetesen az egyes kategóriáknál különféle jellemzővel bíró termékekre bukkanunk. Eltérőek a felületek vagy éppen a darabszámok avagy lapméretek. Egy a biztos: a Nyomtatóalkatrésznél megtaláljuk, amire szükségünk van.

És visszatérve a gazdaságosságra, ami szerintem nem csak nekem fontos szempont: állandó mennyiségi kedvezmények várnak minket a weblapon, hiszen már akkor jobban járunk, ha egynél több terméket vásárolunk.

A https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalon a rengeteg opciót görgetve megakadhat a szemünk az egyes termékek neve és képe alatt szereplő kékkel és zölddel kiemelt részen, hiszen ez mutatja, hogy 2 vagy 3 db vásárlása esetén hogyan alakul a beszerzési ár. 

És a legjobb, hogy nem szükséges ugyanabból többet a kosarunkba pakolni, mivel különféle termék vásárlása esetén is él az akció.

Nem mellékesen minden terméknél egy leírást találhatunk a főbb jellemzőkről és kompatibilitásról.

Ha valaki most vág bele a nagyobb volumenű nyomtatásba, úgy ajánlom az oldalon található blog cikket. Ott segítséget kaphatunk ahhoz hogyan érdemes kalkulálni a ténylegesen nyomtatható oldalakat illetően. 

De ha valaki ténylegesen most építi fel az ehhez a projekthez szükséges infrastruktúrát, úgy a nyomtatóvásárláshoz is szakszerű tanácsokkal látja el az olvasót a Nyomtatóalkatrész blog írója.

Rendelés esetén 3 féle jelzéssel találkozhatunk még, amik a szállítási időre vonatkoznak. A zöld jelzés a legkedvezőbb, főként ha SOS szükségünk van valamire, hiszen ez azonnali szállítást jelent és 1-2 munkanapon belül már a kezünkben foghatjuk a kiválasztott kellékeket. Kék pipa esetén sem kell kétségbeesnünk, hiszen ez is maximum 4 napos szállítást jelöl. A narancssárga homokóra pedig egy kis egyeztetést igényel, de a segítőkész Nyomtatóalkatrész munkatársak mindig a megoldásra és a vásárló elégedettségére törekszenek, így biztosan nem maradunk hoppon. 

A szállítást illetően két opció közül is választhatunk. Kérhetjük egy megadott címre a rendelt termékeket, de ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mikor érne el minket a futár, úgy a Csomagpont opció jelenthet megoldást. Azon sem kell aggódnunk, hogy egy-egy ilyen áruátvevő pont messze lenne otthonunktól, hiszen az országban több, mint 900 működik. Ezáltal könnyedén megtalálhatjuk azt, ami nekünk is útba esik és ráadásul a szállítási idő sem fog gondot okozni.

Amit eddig nem említettem, de szintén gazdaságossági szempont, az az ingyenes szállítás. Ha ezt halljuk, hajlamosak vagyunk egy 10.000 Ft körüli értékhatárra gondolni, amitől ezt a kedvezményt igénybe vehetjük. De itt minden egyes rendelésre érvényes és nem kell ehhez idézőjelesen púposra pakolni az online kosarunkat.

Fizetés tekintetében számos opció közül választhatunk. Természetesen egy-két esetnél függ a szállítási mód is, hiszen ez szűkítheti a lehetőségeket, de az utánvéttől kezdve a Barionig, a bankkártyás fizetés, át- és előreutalás vagy a készpénz is szóba jöhet.

A termékekre minden esetben garanciát vállal a webshop. Természetesen ennek a mértéke függ a kiválasztott terméktől és gyártótól, ugyanis az eredeti kellékanyagokra a gyártók által meghatározott feltételek vonatkoznak, míg az utángyártott árucikkek esetében pedig minden esetben 1 év.

A lényeg, hogy a saját dobozában kell visszaküldeni a hibás terméket egy tesztlap és egy nyomtatott kellékállapot kíséretében. Pár napon belül bevizsgálják a terméket, és egyeztethetjük a további részleteket. Kiderül, hogy cserére vagyunk jogosultak vagy más eredmény született a felmérés során.

Ha pedig kérdésünk van – nem csak a garanciával kapcsolatban vagy meghibásodás esetén – a Nyomtatóalkatrész ügyfélszolgálata áll rendelkezésünkre hétfőtől csütörtökig reggel 10 és délután 4 között, péntekenként pedig szintén reggel 10 órától egészen délután 2-ig.

Amennyiben írásban jobban szeretünk kommunikálni, úgy e-mailen keresztül is informálódhatunk, de árajánlatkérésre is van lehetőség.

A Nyomtatóalkatrész cég nem csak fotópapírt árusít, hanem egyéb kellékeket is, ami a nyomtatáshoz elengedhetetlen, mint például a tonerek, tintapatronok, lézernyomtatáshoz szükséges felszerelés, festékszalagok vagy a film. Legyen szó akármilyen technikáról, megtaláljuk a keresett terméket.

Azon sem érdemes aggódnunk, hogy egy adott márka megtalálható-e a webshopban, mivel a következő cégek mindegyikétől találunk felszereléseket az oldalon:

Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Samsung, Sharp, Xerox, Philips, és végül Ricoh.

Ha egy konkrét termék után érdeklődünk, a legegyszerűbb a kereső sávot használni, oda beírni a meglévő cikkszámot, adatokat és máris kidobja a találatokat. 

Amennyiben nyomtatóhoz vagy faxhoz keresünk alkatrészt, úgy a gép neve és sorozatszáma alapján is szűkíthetjük a terméklistát, ezzel is időt spórolva.

Amikor rátalálunk a szükséges termékekre, csak behelyezzük a kosárba, majd utána a weboldal irányítása alapján végigmegyünk az egyes lépéseken, ami a kicsekkoláshoz elengedhetetlen. Megadjuk az adatainkat, kiválasztjuk a fizetési és szállítási módot és utána csak várnunk kell az sms-ig, amit a kézbesítés pontosításáról kapunk.

Ha a megfelelő felszerelésünk megvan, a nyomtatás maga már gyerekjáték. Nézzünk szét a Nyomtatóalkatrésznél, és válasszuk ki a számunkra ideális termékeket nyomtatónkhoz és élvezzük a kedvezményes árszabás nyújtotta akciót az ingyenes szállítás mellett. Minek is fizetnénk többet, ha így is lehet?