Legjobb csiganyál krém az interneten – és már az otthonomban is

Voltatok már úgy belebolondulva egy sorozatba, hogy azt éreztétek, hogy akár egy csiga is végig mászhatna rajtatok, az sem tűnne fel és még el is érne töviről-hegyire? Szerintem már mindenki volt így, aki a modern kor és a streaming szolgáltatások gyermeke. Na de már azt is tudom, hogy akár magam is választhatom azt, hogy egy csiga végig cammogjon az arcomon. Persze nem ilyen szó szerinti formában, hanem például a legjobb csiganyál krém alakjában.

Éppen a kedvenc sorozatomat néztem, aminek végre-valahára kijött a befejező évadja -addig el sem mertem olvasni a könyv végét, nehogy lecsapjam a poént idő előtt. Amúgy titeket is szokott idegesíteni, amikor éveket kell várni az egyik másik évad között? Én rendszerint megőrülök tőle és volt is már olyan, hogy inkább el se kezdtem addig, amíg nem jött ki minden rész.

Szóval, éppen a kedvenc sorozatomat néztem, ami egy alternatív társadalomról szól. Nem egy popcorn sorozat, elég erős tartalommal bír, de mégis néha el tudok kalandozni közben akár a legjobb csiganyál krém irányába is. Teljesen véletlenül jött ez a dolog, mert különleges krémeket kerestem anyukámnak karácsonyra. Nem célzottan erre gondoltam, de mégis annyira érdekesnek találtam, hogy egyáltalán mi ez és mire jó, hogy végül rendeltem is neki egyet az ünnepre.

A Florence Bio nevezetű termékcsalád egyik elemét választottam ki, ami a kedveltségi és eladási adatok alapján valóban az egyik legjobb csiganyál krém lehet. De azt hiszem, hogy még mindig ott van a fejetekben egy teljesen evidens kérdés, amit még nem tisztáztam. Mégis miért csinál valaki a csiganyálból krémet?! A válasz nagyon egyszerű és logikus: azért, mert hihetetlenül jótékony hatással van a bőrre és a bőrhibák elmúlására.

A Florence Bio ezt felismerve egy teljesen bio terméket készített el a csiganyál és a hialuronsav felhasználásával. Az előbbi esetében 65%-os szűrt alapanyagról van szó, a másodiknál pedig 100%-os tisztaságú hozzávalóról beszélhetünk. Mindkét összetevő rendkívül jótékony hatással bír minden olyan esetben, ahol a bőr gyulladt, piros, sérült, heges, pattanásos, ráncos, vagy éppen csak napfény miatti foltokat szeretnéd róla eltüntetni.

A legjobb csiganyál krém attól is a legjobb, hogy mindezek eltüntetése mellett valósággal hidratál és ápolja a bőrt, tápláló és regeneráló hatása mellett. Nem kerül vagyonokba és most még ráadásként aki ügyes, az szerez magának plusz 10% kedvezményt egy egyszerű feliratkozással. Ha kicsit jobban belemegyek a csiganyál varázserejében, akkor igazából arról van szó, hogy nagyon erős sebgyógyító hatása van, ami a pattanások és gyulladt területek esetében nagyon jól jön. Nagy segítséget nyújt abban, hogy a bőrünk jobban legyen képes felvenni és megtartani a nedvességet. Ezen kívül fokozza a bőrsejtek megújulását, ezáltal mindig friss, élénk lehet az orcánk, ha a legjobb csiganyál krémet választjuk.

Természetesen nem csak a csiganyál bír remek hatással ebben az elegyben. Hanem ott van még az a számos más összetevő, amikkel együttesen képes ez a krém bomba formába hozni minket és a bőrünket. Az aloe vera, a jojoba olaj, gondolok egyik sem ismeretlen azok számára, akik már foglalkoztak az arcbőrük egészségével. De legalább ennyire kedvelt összetevők az argán olaj és a shea vaj is. Mindegyiknek megvan a maga feladata, amiről a florencebio.hu oldalon egyébként részletes leírást találtok. Itt még azt is leírják, hogy mi is az a damaszkuszi rózsavíz és hogy a goji bogyó miért olyan fontos szereplő ebben az elegyben.

Bár tudom, hogy első hallásra kicsit furának hangzik, de mégis azt gondolom, hogy aki ezzel a természetes összetevőkből álló bio termékkel kívánja ápolni a bőrét, az nagyot nem tévedhet, hiszen ez mind a természet ajándéka – csak okosan kell őket elegyíteni. A legjobb csiganyál krém szerintem valóban a Florence Bio terméke, úgyhogy ha 10%-kal kedvezménnyel akartok erről meggyőződni ti is, akkor azt most megtehetitek a webshopjukban.

legjobb csiganyál krém