Laumar InstanTENSE Plus teszt: percek alatt simább és feszesebb bőr!

Minden hónapban megbeszélünk a barátaimmal egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel és szívesen áldozná a szabadidejét egy kis csajos filmnézésre. A legtöbben imádjuk a filmeket, akik pedig nem annyira filmrajongók, azok is szívesen jönnek a társaság miatt. Mostanában, így harminc-egynéhány évesen viszont nem nagyon jut már rá idő, amit nagyon sajnálok. Régen minden héten szakítottunk egymásra időt. Ahogy öregszik az ember, egyre kevesebb időt szán az ilyen jellegű kikapcsolódásokra, ami igazán elszomorító. Megakadt a szemem egy arckrém hirdetésen (Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr!), ezért eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egybekötnénk a filmnézést egy szépségnappal.

Percek alatt belelendültünk

Most épp egy olyan romantikus, könnyed sorozatra esett a választásunk, amit szerintem 2-3 alkalommal le is fogunk darálni. Nagy vonalakban arról szól, hogy a főszereplő csajok divathetekre járnak, vásárolnak és randizgatnak ezerrel. Természetesen gyönyörűek és mindig irigykedve nézzük őket. Próbálunk rajtuk fogást találni, de olyan banális dolgokba szoktunk belekötni, mint hogy túl kivágott a ruhájuk vagy épp hiába divatos a hajuk, egyszerűen katasztrófa, ahogy az adott színésznek áll.

Tehát ahogy említettem, úgy döntöttünk, hogy szépségnapot tartunk, ezért sorozatnézés előtt nagy bevásárlást tartottunk. Összeszedtük a társaságot és lementünk a sarki drogériába. Ott töltöttünk vagy fél órát és különféle arcmaszkokkal és kenceficékkel tértünk vissza a barátnőm lakásába. Már az üzletben is hamar visszatértünk a régi, gyerekkori énünkhöz, egymás társaságában mindig könnyebben és gyorsabban megy. Ilyenkor persze alkohol nélkül is megrészegülünk, nagyon jó kedvünk szokott lenni, némelyikünk teljesen kifordul önmagából. Anikó például a sorozat legromantikusabb részénél kurjantotta el magát és emelte magasba véletlenszerűen az egyik arckrémet: “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr!

A Laumar InstanTENSE Plus krém utáni kutatás és tesztelés

Persze utána egyből meg kellett állítani a sorozatot. Hiába pisszegtük le páran Anikót, a legtöbbünket máris kizökkentette és tudni akartuk, mire fel ez a felhajtás. Ilyenkor könnyen el lehet vonni a figyelmünket, főleg, ha a legimpulzívabb és hangosabb barátnőnk teszi ezt. Anikó korábban már találkozott ezzel a krémmel és ki is akarta próbálni, de még sosem jutott el odáig, ezért lelkendezett annyira. Elő is vettük a mobilunkat és elkezdtük keresni az arckrém paramétereit. Tudni akartuk, hogy mitől olyan jó.

Az internetes visszajelzések és a cég honlapja szerint az arcbőrre fejlesztett szérum ránctalanításra, a szem alatti sötét karikák eltüntetésére és hidratálásra is tökéletes. Egyébként nagyon ritka, hogy egy ránctalanító krém ne szárítsa és húzza a bőrt, ezt rögtön be is dobtam témának, kíváncsi voltam, hogy mik a többiek tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Ahogy számítottam is rá, egymást félbeszakítva pocskondiázták az összes ránctalanító krémet, amit eddig kipróbáltak, úgyhogy pár perc után ignorálva kerestem további infókat a Laumar InstanTENSE Plus-ról.

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr!

Időközben mindannyian úgy döntöttünk, hogy felkenjük magunkra a krémet. Elhelyezkedtünk a kanapén, mind a nyolcan, magunk elé tettünk egy-egy kozmetikai tükröt és vártuk az instrukciókat. Természetesen én voltam csak elég összeszedett, hogy ezt vállaljam, így elkezdtem közvetíteni a többieknek a lényeget, arról amit olvastam.

Egy rizsszem nagyságú krémet kell kinyomni az ujjunkra és azt felvinni a szemünk alatti nagy és sötét karikákra. Aki az arca többi részére is szeretne rakni, az figyeljen rá, hogy ne kenjen túl sokat! Elegendő, ha csak egy vékony rétegben visszük fel. – kommentáltam a többieknek.

A hatás már 3-5 perc után észrevehető! – ennél a résznél nagyokat hümmögtünk és türelmetlenül vártuk, hogy leteljen az előírt idő. Egyikőnk sem hitte el, hogy tényleg így lesz. Elcsépelt marketing fogásnak gondoltuk, de többünk arcán tényleg látványos volt a változás!

Sminkkel vagy anélkül? avagy feszesebb bőr percek alatt!

A smink csak a huszadik percet követően vihető fel. Érdemes egyébként nem olajtartalmú sminket használni. – Itt páran ijedten felkapták a fejüket, de megnyugtattam őket, hogy azt írják, hogy csak a krém hatékonyságát csökkenti. Ez tényleg így is történt, mert aki nem távolította el olyan jól az egyébként olajtartalmú alapozóját a szeme alól, annak kevésbé látszott változás.
Szerencsére én nem nagyon szoktam magam sminkelni, egyedül a szemem alatti karikák miatt használok alapozót. Így nem kell variálnom a sminkkészletemen, ha úgy döntenék, hogy ezentúl rendszeresen használom a krémet. Sőt, talán el is hagyhatom mostantól az alapozót, ha hosszútávon is beválik. Ennek örülnék a leginkább.

A tükörbe nézve úgy láttam, hogy halványodtak a szememnél lévő kis szarkaláb kezdemények és a méretes szemeim alatti táskák, “ödémák” is laposodtak. Csodát nem művelt, de kézzelfogható pici változást igen, ami az összképen sokat számít.

Aki keveset alszik, annak alvás közben folyadék gyűlik össze a szemei alatt és sötét karikák jelennek meg. – olvastam tovább a témában.
Érdekes, eddig nem tudtam hogy a szem alatti táskák és puffadtság valójában ödéma, de ha jobban belegondol az ember, akkor teljesen logikus. Hiszen az ödémaképződés során folyadék gyülemlik fel a szövetekben.

Simább és feszesebb bőr! Csodabogár barátnő…

A mindig túl lelkes Anikó jócskán kent az arcbőrére a krémből. Ki is kerekedett a szemünk, de nem tettük szóvá, mert megszoktuk már a különcségét. Pár perc elteltével viszont, mikor már mindenkinek beszívódott a krém az arcáról, Anikóén fehér, porszerű réteg maradt hátra. Vélhetően pont ott, ahol nem kente el megfelelően, így túl sok maradt a szérumból. Vicceskedve letöröltem az arcáról a felesleget és a kezébe nyomtam mobiltelefonom, hogy ő is megnézhesse a saját szemeivel az erre vonatkozó részt.

Jók az ilyen csodabogár barátnők, mert már néha nehéz velük lépéstartani, feldobják a hangulatot, és mindig furcsa irányt vesz velük a beszélgetés. Izgalmas színt visznek az életünkbe a szürke hétköznapok után, ami szinte áldás. Több ilyen kellene, az biztos.

Szépségnap 2.

Csodaszépen eltöltöttük sorozatnézéssel már megint a péntek esténket, miközben a párunk otthon várt minket, de kicsit sem szégyelltük magunkat. Sokunkat nem csak a párja, hanem már a gyerekei is várják otthon. Viszont azt az elvet valljuk, hogy egy kipihent anyuka még mindig jobb, mint egy örökké fáradt. Szerencsére van elég segítségünk hozzá, hogy ezt megengedhessük magunknak.

Persze nem is maga a sorozat vagy a film számít ilyenkor, hanem az együtt töltött idő, a töméntelen kacagás, és, hogy kicsit kiszakadunk a hétköznapok szürkeségéből. Már meg is beszéltük, hogy következőleg mi lesz a program: újabb szépségnap és horrorfilmnézés. A Laumar InstanTENSE Plus bizonyította, hogy tényleg percek alatt simább és feszesebb lesz tőle a bőr, szóval a következő alkalommal górcső alá fogjuk venni a krém hosszútávú hatását is és megnézzük, hogy igaznak bizonyul-e a hosszútávon is simább és feszesebb bőr kijelentés. Kíváncsi leszek vajon rendszeres használattal mennyire varázsolja széppé arcbőrünket.