Kedvenc sorozatom kedvenc szereplője

Számomra a legkedvesebb sorozat egy szituációs komédia, ami még a kilencvenes években indult és egészen a kétezres évek közepéig tartott. Az alaptörténete hat barátról szól, akik a sorozat elején még fiatal felnőttnek számítanak és végigkövethetjük, hogy miként válnak igazi felnőtté a karrierjükben és a magánéletükben is. Egészen biztos, hogy tudjátok, hogy melyik sorozatra gondolok.

A hat szereplő merőben eltérő jellemvonásokat mutat, de a sorozat sikerességét éppen az adja. Mindegyikük szerethető a maga módján és számtalan humorforrást képesek megalapozni. A mai napig ezt tartják a legsikeresebb és legnépszerűbb sorozatnak, amit számtalan későbbi sorozat vett már alapul, de személyes véleményem szerint sosem sikerült újra elérni ezt a szintet.

Nagyon nehéz volt kitalálnom, melyik az a szereplő, akit a legközelebbinek érzek magamhoz, de végül sikerült megállapodnom. Egy női főszereplőről van szó, aki egy kissé elvarázsolt világban él, de nagyon jó indulatú és kedves. Ő egyébként a foglalkozását tekintve masszőr, de sok mással is foglalkozik.

Talán pont ennek a kitalált szereplőnek a hatására döntöttem úgy, hogy kipróbálok egy masszőrszolgáltatást. Rövid internetes keresgélés után rá is találtam a megfelelő helyre. Mivel még sosem próbáltam ki ezt, az egyszerűség kedvéért a teljes testmasszázs mellett döntöttem.

Az oldalra fellépve rögtön egy kellemes meglepetés fogadott. A nevünk és az email címünk megadása után kapunk egy „internetes kaparós sorsjegyet”, amivel különböző dolgokat nyerhetünk. Biztos vagyok benne, hogy élőben is nagyon kedvesen bánnak a vendégeikkel, ha már az interneten keresztül is ennyire ügyfélközpontúak.

A weboldalon minden információt megtalálunk, ráadásul teljesen rendezett formában. Én magam is pillanatok alatt feltaláltam itt magamat, hiszen rögtön megtaláltam a teljes testmasszázst, amiért tulajdonképpen jöttem. Abban az esetben, ha egy látogatónak még is maradna kérdése, azt rögtön felteheti a weboldalon található chat felületen keresztül. Ezt nem csak magyar, de angol nyelven is meglehet tenni, sőt, az egész weboldalt lehetőség van angol nyelvre átállítani.

teljes testmasszázs

A webes platform lehetőséget ad arra, hogy online módon foglaljunk magunknak időpontot. Ez a folyamat hihetetlen egyszerű. Első lépésben ki kell választani, hogy melyik szalonba szeretnénk menni a kettő közül. Ezután meg kell adnunk, hogy milyen masszás típust szeretnénk magunknak. Ezt követően választhatjuk ki, hogy melyik masszőrt szeretnénk, és hogy mikor fogadjon minket. Végül csak meg kell adni a személyes adatainkat, és készen is vagyunk. Amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy kihez szeretnénk menni, van olyan lehetőség is, hogy a legkorábbi időpontot ajánlja fel nekünk az oldal.

Miután sikeresen lefoglaltam magamnak az időpontot, már csak el kellett látogatnom a király utcai szalonjukba. A másik egyébként a Síp utcában található, a hetedik kerületben.

A teljes testmasszázs, amit kértem, fantasztikus volt. Ez nem is csoda, hiszen itt a masszőrök abszolút profik, akik évekig tanulják ezt a mesterséget. Elsősorban nyomó, simító és gyúró mozdulatokkal dolgoznak, azonban a tekerőmozdulatok elmaradnak. Ez azért van így, mert a tradicionális thai masszás így működik. Ezeknek a mozdulatoknak hála nem csak a testem frissült fel, de a lelkemben is éreztem ezt az érzést. Mindenkinek ajánlott ez a szolgáltatás, akik nehéz fizikai munkát végeznek, vagy rendszeresen sportolnak, de annak is kiváló választás lehet, akit komoly stresszhatások érnek a mindennapjaiban. Én egészen biztosan visszajáró vendégük leszek, mert a magánéletemben és a munkában egy egyre nagyobb a megfelelési kényszerem.