Kártya nyomtatás különleges alkalmakra, na meg névjegynek

Nemsoká itt van egy fontos évforduló az életemben: a barátaimmal 15 éve ismertük meg egymást egy ugyanilyen kiszámíthatatlan tavaszi napon. Találhatjátok furcsának a dolgot, de a barátság ápolásának jegyében egy ideje már megünnepeljük ezeket az évfordulókat. Egy filmben láttam hozzá egy jópofa ötletet, amikor a baráti társaságnak saját kártyajátéka van, ami szerintem igazán menő. A joker, meg a különböző kártyalapok fején a társaság egyes tagjai vannak. Mivel nagyon szeretünk játszani, ez pontosan idevágó lenne. Így aztán azt gondoltam, hogy magam is a kártya nyomtatás mellett döntök.

A grafikai részleteket még pontosan nem tudom, de a technikai dolgok már adottak. Például az, hogy a budaörsi Color Nyomdában csináltatom majd a sorozatot. Velük már korábban is csináltattam plasztik névjegykártyát, igazából innen is az ötlet, hogy egy ilyen kártyára miért csak névjegyet lehetne tenni?! Egyébként ezt ők is felvetik a honlapjukon, hogy mennyi mindenre jó lehet egy ilyen műanyag kártya.

A plasztik kártyák nem véletlenül terjedtek el, hiszen sokkal jobb minőségűek és tartósabbak, mint a papíralapú változatok. Ahhoz, hogy valakinek egy igazán mutatós névjegye lehessen, szerintem érdemes már eleve plasztik kártyát választani, főleg, hogyha ismer olyan nyomdát, mint a Color Nyomda, ahol ezt szép minőségben kivitelezik is.

Egy ilyen kártyát még gyakran használnak hotelekben, vagy egyszerűen csak szobák kinyitására, ami akár egy cégnél is előkerülhet. De lehet ez egy mintás belépőkártya is, csak kell hozzá egy kis fantázia a cég részéről. A colornyomda.hu oldalon egyébként a nyomda gondolkozik helyettünk és minden olyan felhasználást megemlítenek a plasztik kártya nyomtatással kapcsolatosan, ami náluk már felmerült igényként.

Ha esetleg már oda is tévedtetek a weboldalra, akkor az is szembetűnő lehet, hogy itt nem csak a kártya nyomtatás a fő tevékenység, hanem egy elképesztően széles skálán mozgó kínálatból lehet választani. Nem minden nyomdánál van lehetőség ennyire széles spektrumon választani a szolgáltatások közül.

Aki viszont hozzám hasonlóan a kártya nyomtatás mellett dönt, vagy eleve amiatt keresi fel a colornyomda.hu-t, annak csak annyit mondanék még, hogy rendelés előtt nézze meg, hogy milyen paramétereket szükséges megadni a nyomdának a kártyákról, merthogy bizony ezt is leírják nekünk.

kártya nyomtatás