Honnan jött a táska vásárlás ötlete

Párommal arra készültünk, hogy szokásos kedd esti programunkat fogjuk csinálni, vagyis sorozatot nézünk egész este. Persze popcorn, chips és csoki elengedhetetlenek erre az eseményre viszont az a szabály, hogy a telefonokat ki kell kapcsolni. Ezt a szabályt én nem igazán szeretem, viszont be kell tartani. Éppen egy olasz sorozatot néztünk és már egy ideje gondolkodtam azon, hogy hol is tudnék magamnak én is ilyen jó kis táskát vásárolni. Aztán eszembe jutott, hogy az Anna Táska Webáruházban – Márkás táskák egy helyen kaphatóan és két epizód között mégiscsak rákerestem a neten.

Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Mindez megtalálható sokféle színben és méretben. Ha párunknak szeretnénk választani valamit, ezt nagyon könnyen megtehetjük úgy, hogy az összes táska közül kiválasztjuk azt, hogy a férfiaknak szeretnénk táskát választani és a Bugatti férfi táskák közül, ezt meg is tehetjük. Többféle típus van, valamint a színek is változatosak leginkább férfias kék és fekete, sötétebb színűek. A méretek S-től egészen XXXL-es méretig megtalálhatóak.

A kiegészítők is nagyon fontosak

A pénztárcák között is találunk párunknak valót, hiszen többféle bőr és szintetikus anyagból készült pénztárca áll rendelkezésünkre. Ezek is lehetnek S-től XL-es méretig, meg tudjuk találni a számunkra megfelelőt. E mellé övet is választhatunk, ami szintén bőrből van ezért nagyon jól illik a táskákhoz és a pénztárcákhoz. Mivel az Anna Táska Webáruházban Márkás táskák egy helyen vannak jelen, ezért Tamaris, Bugatti, Anekke és Olasz táskák közül is válogathatunk. Minden egyes táska többféle oldalról le van fényképezve valamint felülről nyitott állapotban is. Ezért minden zsebet, cipzárt láthatunk, vagyis azt is hogy milyen belülről a pénztárca. A méretek centiméterben és az adatok alatt S-től XL-es méretig is megtalálhatóak.

Ezek a világmárkák rendkívül jó áron, akciósan vásárolhatók meg. Azt hiszem nagyon is helytálló, ha azt mondom, hogy minden korosztály megtalálhatja a hozzá illőt és neki való táskát a maga számára. Ha kérdésünk van akkor e-mailben bizalommal fordulhatunk az Anna táska webáruházhoz. Email címén keresztül felvehetjük a kapcsolatot és biztosak lehetünk benne hogy nem sokkal később, néhány napon belül válaszolni fognak. Addig sem szabad elfelejtkezni arról, hogy belépjünk a VIP tagok közé és elsőként kapjunk hírt a legújabb termékek megjelenéséről.

Mikor érkezik a csomag?

A szállítással kapcsolatban annyit kell tudni hogy futárszolgálat gyorsan lakhelyére tudja szállítani a csomagot, viszont ha ez valamiért nem megoldható akkor Pick-Pack ponton keresztül is felvehető a csomag, ami most már rengeteg városban megtalálható valamint nagyobb városokban akár több helyen is. Ha másnak vásárol és rögtön online szeretne fizetni, akkor ezt megteheti átutalással, valamint a ha már megérkezett a csomag akkor utánvétellel tudja fizetni a rendelését és a futárnál akár bankkártyával is. Ha csak egy vagy vagy két terméket rendel akkor a szállítás akár 1 munkanapon belül is megérkezhet. Több termék esetén 5 munkanapon belül biztosan meg fognak érkezni a kiválasztott termékek.

Természetesen magamnak és páromnak is sikerült találnom olyan olasz táskákat, amilyenekre mindig vágytam. A legjobb döntés volt az Anna Táska Webáruház weboldalán keresgélni. Bár a termékeket nem tudtam a kezembe fogni a megrendelés előtt, viszont pontosan azt kaptam amire számítottam. Amikor megmutattam páromnak is, hogy mire tettem szert, milyen jó áron, persze már ő sem bánta annyira, hogy bekapcsoltam a telefont a sorozatnézős esténken.