Filmnézés a haverokkal, vagy dugulás a WC-n?

Mert a kettő együtt nem megy. Múlt hétvégén úgy döntöttünk a barátnőmmel, hogy áthívjuk magunkhoz 4 haverunkat, és megnézünk egy jó filmet. Bevásároltunk, behűtöttük a piát, készült a vacsi, de hirtelen beütött a gond.

Eldugult a WC, és ez bizony nem egy ideális helyzet, ha 6 ember eszik, iszik egy lakásban, és nem tudja használni a mellékhelyiséget. Mire volt szükségünk?

Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel! Erre. Ráadásul nagyon gyorsan, mert délután 2-kor szembesültünk a bajjal, és 5-re vártuk a csapatot.

Szerencsére a szomszéd tudott segíteni, és ajánlott egy céget, ami szerinte meg tudja menteni az estét. Igaza volt!

Átküldte ezt a linket, és miután elolvastuk, ami a weblapon volt, már hívtuk is őket. A cég víz, gáz, fűtésszereléssel, és duguláselhárítással foglalkozik. Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel, ahogy mondtam. Erre volt szükségünk, és meg is kaptuk.

Azt írták, hogy 1 órán belül érkeznek házhoz, és csak szakképzett személyzettel dolgoznak, ráadásul vállalják a garanciát a minőségi munkájukért. Ez tényleg így is volt, hívtuk őket 14:25-kor, és érkeztek 15:00-kor. A munkát profi módon végezték, és így mehetett a buli a javából az este során.

Látszott a cégen, hogy tudják, mit csinálnak. Írták is a honlapon, hogy 30 év tapasztalat van mögöttük, és ennek minden jele látszott. Profi munka.

Érdekesség, hogy 24 órán át, folyamatosan elérhetők! Ha éjjel van baj, éjjel jönnek. Ez azért elég ritka.

Ha neked is szükséged van duguláselhárításra igazi szakemberektől, profi eszközökkel, akkor erősen ajánlom őket. De akkor is, ha víz, gáz, vagy esetleg fűtés gondjaid vannak.

Én is elmentettem a számukat, bármi bajom van ilyen ügyben, azonnal keresem őket, ők pedig azonnal segítenek nekem. És minden kedves ügyfélnek!