Filmezés közben vásároltam be

Megmondom őszintén, a karantén alatt csak egyre inkább beleszoktam abba, hogy ki sem mozdulok itthonról. Amúgy sem vagyok olyan nagy társasági ember, így nem zavart a bezártság, de mióta rászoktam, hogy a https://www.lord.shop.hu-ról rendelek, azóta meg főleg nincs kedvem elhagyni a lakást. A kényelemhez könnyű hozzászokni, és a kedvenc sorozatom két része között megejteni a bevásárlást eléggé tetszetős megoldás.

A LORD Shop egy eszméletlen jó webáruház, ahol különféle kozmetikai cikkeket és háztartási kellékeket árulnak.
Már több, mint 25 éve vannak a piacon, hihetetlen szaktudással rendelkeznek, és meg sem lehetne számolni lassan, hogy hány magánembert, kis- és nagyvállalkozást szolgáltak már ki az idők folyamán.

Én először egy babát váró ismerősömtől hallottam a https://www.lord.shop.hu oldaláról, ugyanis ő innen rendelte a pelusokat. Ő mondta, hogy nagyon jó minőségűek az itteni termékek, ráadásul eszméletlen jó áron vannak. Elégedett volt a webshoppal, így adtam én is neki egy esélyt.

Nekem ugyan még nincsen gyermekem, de innen rendelek számos terméket: arckrémet, tusfürdőt, habfürdőt, borotvát, sebtapaszt, tisztítószereket és a mosószert is innen rendelem.
A LORD Shopnak hála konkrétan csak ennivalóért járok már boltba mostanság.

A széles kínálatban mindenki talál magának olyat, amire neki szüksége van, és a termékek beszerzése borzasztó egyszerű.
A webshop könnyen használható, átlátható. A kedvencem, hogy lehetséges kialakítani egy ún. kedvenc listát, aminek használatával a szokásos termékeket nem kell mindig újrakeresni, hanem csak a kedvencek listájából újrarendelni.
Mivel be is lehet regisztrálni a weboldalra, ezért a rendelés is gyors, hiszen elmentettem a korábban megadott adatokat, nem kell mindig újrapötyögni.

A kiszállítás nagyon kedvező feltételekkel vehető igénybe. Egész Magyarország területére szállítanak, általában futárszolgálat segítségével.
Ám, mindezen felül, a Pest megyében vagy Budapesten élőknek van lehetőségük arra, hogy az ún. túrajárattal kérjék a kiszállítást. Ez a túrajárat egy egyedi megoldás, melynek során a LORD Shop saját futárával szállítja ki a csomagokat. A túrajárat minden nap egy meghatározott útvonalon halad végig és kézbesít. Mindig pontosan lehet tudni előre, hogy mikor és hol fog éppen tartani, így ez egy nagyon kiszámítható módja a csomagszállításnak. Szeretem, mert könnyebb beiktatni napi rutinba, mint a normál futárszolgálatokat, ugyanis ott gyakran fordult már elő velem, hogy ígérték, hogy ma érkezik a csomag, és délután 4-ig vigyázzba kellett állnom, hogy vajon mikor jön a futár.

A https://www.lord.shop.hu-ról rendelt csomagban még soha nem csalódtam. Mindig időben jött a futár, mindig pontosan annyit fizettem, amennyit ígértek, és a minőség is kifogástalan volt.
A termékek mindig azt a színvonalat képviselik, amit megszoktunk, még akkor is, hogyha itt mindig a boltitól kedvezőbb áron lehet kapni. Ez az első hely, aminél bátran állítom, hogy a minőséget nem befolyásolja az alacsony ár.

A közösségi médiában is követem a LORD Shopot, hiszen mindig közzéteszik az aktuális híreket, újdonságokat és akciókat. Érdemes követni az oldalt, nem is véletlen, hogy több, mint 10 ezren teszik már.
A https://www.lord.shop.hu kiváló áruház, ennek bizonyítéka a rengeteg pozitív vélemény és értékelés a Facebookon is. Bízom benne, hogy minél több emberhez eljut majd a LORD Shop és annak kiváló termékei, és egyre többen könnyítik meg az életüket általuk.

A LORD Shop által mindig lehetőségem van rá, hogy az otthon kényelméből vásároljak. Annyira szeretem, hogy akár egy film közepén, a reklám alatt is vásárolhatok, hogy eldöntöttem, hogy akkor sem mondok majd le róla, amikor teljesen vége lesz a karantén időszaknak.