Egy film nézése közben találtam rá Budapest egyik legjobb kijelző specialistájára

A filmek és sorozatok nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget tudnak nyújtani. Ezeknek köszönhetően ki tudunk lépni a valóságból és egy olyan világba csöppenhetünk, ahol nem kell a mindennapi gondokkal foglalkozni. Azonban mint mindenben, így itt is fontos a mértékletesség. Ha nagyon sok időt töltünk a sorozatok vagy filmek nézésével, akkor lehetséges, hogy nem jut idő a fontosabb tevékenységekre.

Mostanában észrevettem magamon, hogy még a filmek nézése közben is gyakran telefonozgatok. Ha épp eszembe jut valami, akkor rákeresek, majd elkezdem görgetni valamelyik közösségi médiás oldalt és így nem is tudok teljes mértékben egy helyre fókuszálni. Megosztom a figyelmemet és nem tudok kikapcsolni. A legutóbbi ilyen filmezés alkalmával találtam rá az LCD Fix honlapjára.

Olyan boltot kerestem, ahol meg tudják javítani a telefonom kijelzőjét. Budapesten nagyon sok szerviz megtalálható, viszont én az egyik legjobbat szerettem volna kiválasztani. Szerintem az LCD Fix az egyik legjobb választás volt számomra.

Budapesten már két üzletük is van. Az egyik pont az Allee-ban, ami szerencsére közel van hozzám, illetve minden nap elmegyek mellette. Éppen ezért nagyon könnyű volt elvinnem hozzájuk a javítandó telefonomat.

Bejelentkezés és időpontfoglalás nélkül bármikor lehet hozzájuk menni. 1 órán belül már el is végzik a javításokat, ezért nem kell napokat/ heteket várnod a készülékedre. Ez nekem nagyon szimpatikus volt. Csak bevittem a telefonomat, megmondtam mit szeretnék, elmentem vásárolni és miután megvettem mindent, amire szükségem volt, akkorra a telefonom is elkészült.

Az LCD Fix olyan mobiltelefon szerviz budapesten, ami márkafüggetlen, ezért lehet akár Samsung, Apple, Huawei és Xiaomi készüléked is, ők el fogják vállalni a javítását.

Ha nem fontos számodra, hogy a telefonodat, laptopodat, tabletedet márkaszervizbe vidd, akkor szerintem hozzájuk nyugodt szívvel viheted a készülékeidet. Amennyiben őket választod, akkor adatvesztés és bármiféle sérülés nélkül fogod visszakapni a készülékeidet. Több olyan szervizben is jártam már, ahol nem igazán figyeltek ezekre a dolgokra, pedig nekem fontos lett volna. Úgyhogy nagyon örültem neki, hogy az LCD Fix csapata ezekre is figyel. Hiszen szerintem ez azt is jelenti, hogy fontos számukra az ügyfeleik/ vásárlóik igényei és pontosan tudják, hogy mire vágynak.

Ha prémium színvonalra vágysz és egy igazi kijelző specialistára szeretnéd bízni a telefonodat, akkor velük érdemes lehet tenni egy próbát. Én minden készülékemet elvittem már hozzájuk, mert sajnos elég gyakran adódik problémám velük. Viszont minden egyes alkalommal elégedetten távoztam tőlük és a készülékeimet is kifogástalan állapotban kaptam vissza.

A javításokon kívül egyébként más szolgáltatásokat is igénybe lehet venni az LCD Fix-nél. Ezeket a plusz szolgáltatásokat vállalják még: céges készülékflották javítása/ védelme, felújított készülékek eladása, biztosítási ügyintézéshez árajánlatok készítése, illetve törött vagy hibás készülékek értékesítése. Ha ezek közül bármelyikre még szükséged lenne, akkor keresd fel őket minél hamarabb. Nagyon szívesen segítenek mindenben, amiben csak tudnak.

Ha mobiltelefon szerviz budapest után keresgélsz, mert eddig még nem sikerült megtalálnod azt a csapatot, akiknek a munkájával elégedett tudsz lenni, akkor az LCD Fix szerintem megér egy esélyt. Nagyon ügyfélközpontúak, segítőkészek, és nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek.

Ha biztosra szeretnél menni, Budapesten élsz és szükséged van egy kijelző specialistára, akkor az LCD Fix csapata csak rád vár.

Legyen minden készüléked tökéletes állapotban, hogy mindig kifogástalanul használhasd őket. Ebben az LCD Fix csapata tud segíteni neked.