A vendéglátás sem nem olyan, mint a filmekben,itt is minden aranyból van

Na nem szó szerint természetesen, de körülbelül olyan árban vannak a különböző berendezések, mondjuk egy szállodában. Így nem szabad csodálkozni azon, milyen sokba is kerül egy-egy éjszaka mondjuk egy négy csillagos hotelban. Persze megoszlik az ára a gépeknek az emberek között, de akkor még nem beszéltünk az ételről, a takarításról meg esetleg a balesetekről. Nagyon sok minden benne van egy-egy ilyen árban.

Bemutatás kép itt a Dealer – Gastro & Ice Dealer, ők egy ilyen, főleg vendéglátós gépekkel foglalkozó cég. A csomagoló gépeken keresztül a húsipari berendezéseken át, a süteményes vitrinek mellett egészen a fagyi gépekig mindent árulnak. Mivel tapolcai központúak feltételezhetjük, hogy a Balaton környékén sok kuncsaftjuk van, akár eladó akár vevő, hiszen használt készülékeket is árulnak kedvezményes áron, három hónap garanciával, míg az új termékeket egy év garanciával. Az itteni árakat nézve, egy-egy egyszerűbbnek mondható fagyi gép kerül 2 millióba, míg egy hat égős, elektromos sütővel rendelkező gáztűzhely egy millió forint.

Ugyan ezek mind sok tényezősek ezek az árak, de azt lehet látni, ha az ember jobban körülnéz a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán, hogy nem minden szekcióban ilyen nagyok az árak. És ahol azok, ott valószínűleg nem magánszemélyre szabták a dolgot, mint például a pizza nyújtó prést és társait. Itt főleg a vendéglátó szektornak kell körülnézni, és remélem minél többel látogatnak el hozzájuk, mert igazán sokoldalú cégről van szó, és megérdemlik, hogy sokan vásároljanak tőlük.