A kedvenc filmem ébresztett rá a lakásbiztosítás fontosságára

A haverjaim átjöttek hozzám a hétvégére. Már régen találkoztunk és még régebben tartottunk egy jó kis filmezős délutánt. Előkészítettük a kajákat. Chipset, nachot, mindent ami szükséges egy tökéletes otthoni mozizáshoz. Fiatalságunk kedvenc filmjeit lestük végig, este pedig mindenki szépen hazatért a családjához. Mosolyogva álltam az ajtóban és néztem, ahogy a barátaim elsétálnak a naplementébe.

Ahogy a csend rátelepedett a vállaimra, valami különös érzés fogott el. Az utolsó film amit néztünk egy katasztrófafilm volt. A szokásos földrengés, árvíz meg minden amit el tudsz képzelni. Nem hinnétek el, de nekem erről az jutott eszembe, hogy a lakásomon nincsen biztosítás. Nem tudom, hogyan nem gondoltam erre korábban. Azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban leszakadhat az ég és szétroncsolhatja életem munkáját.

Rögtön biztosítást akartam kötni. Ha rájövök, hogy hibáztam, általában egy percnyi türelmem sincsen ahhoz, hogy megoldjam. Felmentem az internetre és beírtam, hogy lakásbiztosítás összehasonlítás. Kiadott egy Pannon-Safe nevű oldalt erre az elsők között. Elsőre szkeptikus voltam, mivel a sötétben jártam a lakásbiztosításokkal kapcsolatban és nem akartam rábízni magamat az első lehetőségre.

A Pannon-Safe oldala azonban csillapította kétségeimet. Az igényes külső, a menüpontok rendszerezettsége mind meggyőztek arról, hogy jól választottam. Úgy döntöttem, hogy ezen az oldalon maradok. A főoldalon elmagyarázták, hogy miért érdemes őket választani, ha biztosításról van szó. Nagyon lenyűgöző eredményeik voltak amikre mind tudtam adni egy elismerő fejbólintást.

Rámentem az engem érdeklő lakásbiztosítás fülre. Figyeljetek, ez az egész folyamat nem tartott tovább pár percnél. Sokszor az ilyen oldalakon fél órámba is belekerül, mire megtalálom a nekem tetsző menüpontot. De sokszor akkorra már elegem van az egészből és csak kilépek az oldalról. Ezért örültem, hogy a Pannon-Safenél nem kellett semmit keresnem, vagy várnom. Minden ott volt a szemem előtt, a töltési idők pedig nagyon rövidek voltak.

A lakásbiztosítás oldal egy kedves idézettel kezdődött az otthonokról, ami nagyon megmelengette a szívemet. Tetszett, hogy már rögtön az első mondattal éreztetik, hogy komolyan érdekeltek abban, hogy nekem jó legyen. Túl sok cég csak a profitot figyeli és a vevőit csupán bevételként látja. Itt nem ez volt a helyzet. Mindenben ez érződött. Az idézet alatt egy szép, hosszú szöveg fogadott.

lakásbiztosítás összehasonlítás

A katasztrófafilm után nagyon jó volt rendesen utána olvasni, hogy mire is való a lakásbiztosítás. Örültem, hogy ilyen rendszerezetten volt leírva. Túl sokszor van az egy nagy tömb szövegnél, hogy a szemem automatikusan lejjebb teker és nem igazán fogom fel, hogy mit olvastam. Sokszor megesett már velem, de ennél a jól tagolt szövegnél még nekem sem tévedtek el a gondolataim.

Egyre nyugodtabb voltam. Nem féltem már, hogy a következő tornádó mindenemet el fogja söpörni. Azért a sok új infó után kicsit megfedtem magamat, hogy nem kötöttem korábban biztosítást. Ami késik, nem múlik. Kipróbáltam még a díjkalkulátor funkciót is. Nem viccelek, ha a lakásbiztosítás összehasonlítás a célotok, ez a legjobb hely rá. Egyszerűen kezelhető, informatív és mindenki számára érthetően van megfogalmazva.

Ha most veszel új ingatlant, vagy hasonló cipőkben jársz mint én és még nem kötöttél lakásbiztosítást, akkor ez a tökéletes hely. Szerintem az előbb felsorolt indokok miatt érthető, hogy miért a Pannon-Safe szolgáltatásait ajánlom. Nézzétek meg még ti is ma és tájékozódjatok könnyedén a biztosítások világában!