A filmnézés

Ha hétvége, akkor mi csak a kikapcsolódásnak adjuk át magunkat. Ilyenkor nincs munka, ki sem nyitjuk a laptop-ot és nem foglalkozunk semmi olyan dologgal, ami a munkával lenne kapcsolatos. Ez szent és sérthetetlen. Ezt már így csinálom hosszú ideje, mert ha nem így lenne, akkor a munka teljesen felemésztene.

A férjemmel nagyon szeretünk filmet nézni otthon a kanapén vagy az ágyban fetrengve. Sőt, nem csak a filmeket szeretjük, hanem a sorozatokat is. Rengeteg mindent láttunk már az évek során, de szinte sohasem tudjuk megunni. Minket ez az, ami igazán ki tud kapcsolni. Csináltunk már olyan hétvégét is, hogy szinte ki sem bújtunk az ágyból, hanem ott töltöttük az egész napot különböző filmeket és sorozatokat nézve.

De nem csak kettesben szoktunk filmeket nézni, hanem néha átjönnek a barátok is. A múltkor átjött Betti a férjével, aki büszkén mesélte nekünk, hogy megcsináltatta a melleit a Kelemed Plasztikánál. Egyből kérdeztem is, hogy hogyan talált rá a Kelemed-re. Betti elmondta, hogy valahol látta a következő hirdetést: “MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet“. Mivel már régóta szerette volna megcsináltatni a melleit, így egyből rákeresett az oldalukra, a plasztika.info.hu oldalra, alaposan utánaolvasott és végül úgy döntött, hogy belevág.

A Kelemed már hosszú évek óta van a piacon, mint magánvállalkozás és különböző típusú plasztikai sebészeti és szépészeti beavatkozásokat kínálnak. Ezek közül az egyik, a már említett mellplasztika.

Mikor ajánlott egy ilyen műtét? Nagyon sok esetben ajánlják ezt a típusú műtétet. Alapvetően akkor, amikor valaki egyáltalán nincs megelégedve a melleivel és szeretne ezen változtatni. Emellett akkor, amikor valakinek fejletlen a melle, mell fejlődési rendellenességben szenved, a szoptatás miatt megkisebbedett a mell vagy egyszerűen csak arányaiban túl kicsik a keblei.

A Kelemednél különböző típusú implantátumokat lehet beültetni. A leginkább ajánlott a Motiva nevű mellimplantátum, amelynek ára 950 ezer forinttól indul. Azért is javasolt ez a típus, mert rendkívüli védelmet nyújt az úgynevezett tokbetegségekkel szemben, mivel a felülete nagyon finoman érdesített, úgynevezett Silksurface felületet jelent.

Választható még a Mentor nevű is. Ez egy igen közkedvelt finoman érdesített felszínű implantátum. Bizonyos esetekben szokták ajánlani, a speciális mikorpoliuretán anyagú Polytech fajtát is. A mentor típusú implantátum ára 1.200.000 Ft-tól indul, míg a Polyteché 1.100.000 Ft-tól.

Szintén nagyon közkedvelt a B-LITE nevű implantátum, amit elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánlják, akik rendszeresen vagy akár versenyszerűen sportolnak vagy rendszeresen fejtenek ki nagy erőt és az átlagosnál kissé nagyobb méretű mellekre vágynak. Pontosan ezért alakították ki úgy, hogy kifejezetten könnyű legyen a súlya. Ez azért is fontos, mert a kisebb súlynak köszönhetően nem terheli meg annyira a szöveteket és az elmozdulási esélye is sokkal kisebb. Akkor is ez a típus ajánlott, ha valakinek vékony testalkata van, a mellei nagyon fejletlenek vagy akár a mellek károsodottak.

Nagyon tetszett Betti elmesélése pláne, hogy az egész onnan indult, hogy meglátta az alábbi hirdetés szövegét: “MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet”.