A filmekben sosincs csőtörés, de a valóságban sajnos igen

Be kell hogy valljam, nagyon szeretek filmezni és sorozatozni. Amikor filmekről van szó, szinte végtelen lehetőségeik vannak manapság a streaming platformoknak köszönhetően – sokszor nehéz is mértéket tartani, főleg sorozatok esetén. Az egyik dolog, amit a leginkább szeretek a filmekben és sorozatokban, az az, hogy minden egyes műfaj valami különlegeset kínál – sőt, néhánynál teljesen más az élmény, ha moziban vagy projektoron nézed, mintha pici képernyőn. De ha választanom kellene, hogy melyik műfaj a kedvencem közülük, akkor az akciófilmek azok, amik a szívemet legjobban megdobogtatják. Persze a barátnőm nem ért velem egyet, de bőven ki tudunk egyezni közös kedvencekben is. Imádok olyan filmeket nézni, amelyek tele vannak akcióval (köszi, modern technológia!) és egyszerű, de sokszor mégis rejtélyes karakterekkel. Az a halálom, amikor egy film egy-egy adott ponton leül. Azt szeretem, amikor sodor magával… Persze az, hogy ennyire imádom az akciót, nem azt jelenti, hogy más zsánernek nincs helye a szívemben. Akár a romantikus filmek, a drámák vagy a sci-fi alkotások is nagy hatást tudnak gyakorolni rám – azonban az akciófilmek azok, amik a kellő lendületességet és egyben kikapcsolódást jelentik számomra, és gyakran megnevettetnek a pikírt humorukkal, lenyűgöznek a pörgős jelenetekkel, és ilyenkor bevallom, kicsit újra kamasznak érezhetem magam.

Sokszor az akcióhősöknek irreális problémáik vannak, ellenben nekem általában nagyon is hétköznapiak, például mint egy csőtörés. Nagyon bíztam benne, hogy nem akkora a baj, mint ahogy elsőként vizionáltam, de az az egy biztos volt, hogy valahonnan szivárog a víz. Nem is töltöttem sok időt a pánikolással, hanem mivel kéznél volt a https://topvizgazfutesszerelo.hu/ csapatának az elérhetősége – büszke is voltam magamra, hogy milyen előrelátó voltam, egyből tárcsáztam is őket, és a vonal túloldaláról, nyilvánvalóan egy rutinos és szakavatott kolléga felől érkező segítő kérdések segítségével nagyjából feltérképeztük a helyzetet. Ez ilyenkor nekik azért fontos, hogy már előre tudjanak készülni, felmérni körülbelül, hogy mire számíthatnak, hogy a helyszínen már koncentráltan tudják felderíteni, mi is a probléma. Én megmondom őszintén, hogy ciki, nem ciki, de korábban egyáltalán nem voltam képben azzal, hogy azon kívül, hogy bontanak mindent ilyenkor a szakik, mégis hogyan lehet megkeresi azt, hogy hol van a repedés a csőben. Mint megtudtam – és ezt már a helyszínre igencsak hamar kiérkező kollégák tudatták velem -, erre a célra egy speciális, csőbe vezethető kamerát használnak, ami elképesztő pontossággal tudja detektálni azt, hogy honnan is ered a probléma. Nem hittem a fülemnek, hogy már ilyen is van – micsoda modern technológia! És persze annak is nagyon örültem, hogy nem vár ránk komplett zúzás, bontás, legalábbis úgy tűnik – persze közben reménykedtem, hogy a megrepedt cső a lehető legkönnyebben hozzáférhető helyen lesz majd. A https://topvizgazfutesszerelo.hu/ csapatáról egyébként csak szuperlatívuszokban tudok beszélni – vagyis jelen esetben írni -, olyan szakértelemről és türelemről tanúskodott a hozzáállásuk, hogy le a kalappal, de tényleg. Még egy olyan, sokat pánikoló, és stresszhelyzetben gyakran rosszul reagáló személyt is, mint én, meg tudtak nyugtatni azzal, hogy maximálisan jól kezelték a helyzetet. Ráadásul számomra is érthető nyelvezettel mindenről tájékoztattak, ami épp történt, szóval még azt se éreztem, hogy bármiből kihagynak vagy ignorálnak. Szinte el sem akartam hinni, hogy nem igényel majd hosszú heteket a probléma felgöngyölítése, de nagyon örültem! Amikor elköszöntek, úgy döntöttem, hogy ránézek a honlapjukra még egyszer, mert mondták is, hogy igyekeztek informatívvá és hasznossá alakítani az oldalt, hogy már onnan minél több infó derüljön ki azok számára is, akik nem kifejezetten járatosak a víz-, gáz- és fűtésszerelésben. Szerintem nem is kell nagyon tovább ragoznom azt, hogy maximálisan meg voltam velük elégedve, jó munkát végeztek, megbízhatónak bizonyultak, és még szerencsére ingem-gatyám sem ment rá a dolgokra! Csak ajánlani tudom őket tehát mindenkinek – ha a fővárosban vagy a környéken szükséged van néhány igazán profi szakemberre, akkor keresve se találhatnál náluk jobbat!

https://topvizgazfutesszerelo.hu/

Bízom benne, hogy többetek számára hasznosnak bizonyul majd ez a néhány információmorzsa, és hogy elraktározzátok a fejetekben vagy a könyvjelzőitek között a https://topvizgazfutesszerelo.hu/ címet a jövőre való tekintettel – sosem tudhatod, mikor fog jól jönni.