A filmekben mindenki tud kereket cserélni. Te bevállalnád?

A filmekben majdnem minden férfi karakter tudja hogyan kell kereket cserélni, de a valóságban szerintem ez nagyon nincs így. Az autósok és motorosok nagy része nem tudja, hogyan kell kicserélni a kereket, sőt, meg merem kockáztatni, hogyha a vezetőket megkérdezném, mekkora kerék kell a járművükre, fogalmuk sem lenne róla. Szerencse, hogy vannak olyan oldalak, mint a motortire.hu, ahol kedvére válogathat az ember anélkül, hogy bárki megszólná.

A motorommal jártam úgy, hogy nem igazán sikerült eldöntenem elsőre, hogy milyen kereket kellene vennem rá. Szerencse, hogy itt volt nekem a motortire.hu oldal, ahol a rengeteg kerék közül online ki tudtam választani azt, ami az én motoromra a legjobb.

Szeretek online vásárolni. Vannak, akiknek ilyenkor hiányzik a személyes jelenlét és segítség eladói oldalról, de én az a fajta ember vagyok aki nem szívesen kéri az eladók segítségét. Nem szeretek kimozdulni és vásárolni, ha lehet, kerülöm a tömeget, ezért tökéletes nekem a motortire.hu oldal, ahonnan az otthonom kényelméből is vásárolhatok. Amúgy ezen az oldalon nagyon sok motorgumi van, jobbnál jobbak. Nehezen tudnám mindet megnézni a boltban de szerencsére nem is kellett ezzel szenvednem. Online mindegyiket meg tudtam nézni.

Az oldaluk jól, könnyen használható, egyszerűen el lehet igazodni rajta, logikusan van felépítve. Mindent könnyen meg lehet itt találni, és a választást is megkönnyíti, hogy sok információt írnak le az egyes gumikról az oldalon.

Mikor sikeresen megtaláltam a megfelelő gumit, akkor a kosaramba tettem, majd felhívtam a szervizt, akiknek az elérhetőségét szintén a motortire.hu oldalon találtam. Foglaltam hozzájuk időpontot, mivel nagyon sokan jó véleménnyel vannak róluk, nekem pedig szükségem van egy szakember segítségére is ebben a dologban. Nekem ugyanis egyedül nem megy a kerékcsere, mindenképpen szükségem volt egy olyan ember segítségére, aki nálam sokkal jobban ért ehhez. Szerencsére a szervizben gyorsan dolgoznak és nagyon kedvezők az áraik, így nem került sokba a kerékcsere. nekem nincs meg a tudásom ahhoz hogy magamnak csináljam meg, és sajnos nincsenek is megfelelő szerszámaim, eszközeim hozzá.

Mindenkinek ajánlom a motortire.hu oldalt, ahol könnyen lehet nagyszerű gumikat venni, és még a cserében is tudnak segíteni.