A filmek motiváló ereje

Szerintem a legtöbb ember gyerekkorában a filmekből inspirálódik és dönti el, hogy mi szeretne lenni ha nagy lesz. Így születnek az álmok arról, hogy valaki nyomozó lesz, űrhajós, tengerész, vagy épp tűzoltó. Persze a legtöbben „kinövik” ezeket az álmokat, mikor rájönnek mennyi munka lenne a megvalósításukban, vagy épp milyen fáradalmas vagy veszélyes is az adott munka. Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek mégis sikerült valóra váltani az álmaikat, és most ápolónőként dolgozom egy kórházban, épp ahogy azt gyerekként elképzeltem a régi filmekből inspirálódva.

A héten kaptunk új ruhákat, amelyet a kórház a www.lumaxpro.hu webáruházból rendelt meg nekünk. A Lumax Pro 2004 óta árusít különböző kategóriákban formaruhákat, illetve munkavédelmi öltözéket és felszerelést igen jó áron. Például ha valaki magas épületeken dolgozik, vagy saras, koszos helyen, akkor mindenképp szüksége lesz a megfelelő védőöltözetre, amelyet könnyedén beszerezhet a Lumax Pro budapesti üzletében, vagy pedig a webáruházból. Mi is épp tegnap kaptuk meg a nővérruhákból és laborköpenyekből álló csomagot, amelyet alig négy napja rendeltek az ügyintézők. A www.lumaxpro.hu oldalon rendelt termékek általában 2 nap, de maximum 2 héten belül megérkeznek, a szállítás díja pedig csomagonként eltérő, hiszen a termékek súlya határozza meg.

www.lumaxpro.hu

A céget egyébként akkor is ajánlott felkeresni ha valaki vendéglátásban dolgozók számára kíván formaöltözetet, hiszen a Lumax Pro számos márka minőségi termékeit kínálja ebben a kategóriában is. Ilyen például a Giblor’s, amely termékeit a cég 2016 óta árulja, vagy a Shoes for Crews, amelyet pedig lassan a tizedik éve találhatunk meg a webáruházban.