A buli témája: filmek, sorozatok és selfie

A barátaimmal mindannyian szeretjük a jobbnál jobb filmeket és sorozatokat, ki is találtuk, hogy mivel közeledik a Halloween, csinálunk egy bulit. A jelmezek témája: kedvenc (lehetőleg magyar) filmek és sorozatok. És, hogy a party legmulatságosabb pillanatait is megörökítsük, bérelni fogunk a Selfiegéptől egy fotógépet.

Az egyik haverom elküldte a https://selfiegep.hu/fotosarok/ linket, mert szerinte egy ilyen fotósarok pont jó lenne a bulira. Az űrlap kitöltése után, egy napon belül megkaptuk a választ és az árajánlatot. A szolgáltatáshoz hozzátartozik továbbá, hogy nincsen limit a fotókészítésre, sőt, kapunk kellékeket, amikkel még viccesebb képeket fogunk tudni csinálni. Ami az egyik legizgalmasabbnak tűnt, az a GIF készítés.

A https://selfiegep.hu/fotosarok/ oldalon találtunk további szolgáltatásokat is, el is határoztuk, hogy szépen sorban majd mindet kipróbáljuk. A Selfiegép kollégáját a buli kezdéséhez képest korábbra hívtuk, és időben meg is érkezett. 20 perc alatt fel is állította a fotósarkot, gyorsan ki is próbáltuk a haverommal. A képeket nagyon jó minőségben nyomtatta ki a selfiegép, kíváncsian vártuk a többiek reakcióját.

Jó volt a megérzésünk, hogy nyolc órára béreltük ki a felszerelést. Nagyon nagy sikere volt, rengeteg GIF-et és fotót készítettünk. Mivel eleve mindenki jelmezben volt, pluszban vicces hatást keltett a Selfiegép kellékeivel kiegészíteni a szettünket. Még a szomszéd is átjött, hogy min szórakozunk ilyen jól, és meg is kért, hogy küldjem el a https://selfiegep.hu/fotosarok/ linkjét.

Másnap visszanézve, hihetetlenül jól sikerült a filmes halloween buli, és nagyon sok kép és GIF fog minket még nagyon sokáig emlékeztetni rá, köszönhetően a Selfiegép.hu-nak.